Välkommen till Experience Wildpark

Vi väntar fortfarande på vårt tillstånd från att få kunna öppna djurdelen av parken för allmän förevisning . Vi  kommer att öppna djurdelen så fort vi fått alla våra tillstånd från länsstyrelsen.

Aktiviteter går att boka redan nu ring oss eller gå in på vår bokningssida.

Varmt välkommen!


Vi fokuserar på bevarandet av naturupplevelsen, vildmarkskänslan och kärleken till våra djur. Hos oss får du känslan av att vara på landet och vi ger dig en naturskön dag.

Nu har vi blivit delaktiga i bevarandeprojektet av Linderödssvin.  Berit och Bruno heter våra nya vänner och dessa söta svin är registrerade i en genbank i syfte att bevara denna fina lantras.


Utöver detta så erbjuder vi en rad olika aktiviteter så som höghöjdsbanor och zipline, barnkalas, paintball, 5-kamp, ATV och UTV körning.

Vi anordnar även kickoffer och event för företag.

Vi söker ständigt nya ideér för att utveckla vår park med fler aktiviteter och upplevelser och strävar efter att kunna erbjuda det mesta året om, så håll utkik framöver. Våra nyaste spännande aktiviteter Höghöjdsbanan och zipline kan du läsa mer om under Aktiviteter.


Vildmarkscafé

I vårt café med temat vildmark finns massvis av godsaker som passar alla. Här har vi alltifrån svensk glass, till nybakta bullar och färska smörgåsar. Redan i vårt café börjar upplevelserna av natur och vildmark. På väggarna finns information om parken och vilka olika arter som finns och lever där.

För att undvika trängsel ser vi gärna att du reserverar bord, inom- eller utomhus, i vårt bokningssystem. 

Våra djur

Hos oss får du träffa älgar, vildsvin, grisar, får, getter, olika sorters fåglar med mera. Vi har klapphage för barnen och det finns även möjlighet till guidade turer för nära möten med våra djur.

Vår fina Elliot som i höstas var ute på en tur i det vilda. Efter 4 dagar hade han fått nog och återvände till oss. Han saknade nog sin kompis, all god mat och kärlek han får varje dag...