Välkommen till Experience Wildpark

En äventyrspark utöver det vanliga.

Vi erbjuder en rad olika aktiviteter så som höghöjdsbanor och zipline, paintball, 5-kamp, ATV och UTV körning. Eller så kan ni bara besöka vårt vildmarkscafé och avnjuta något gott.

Vi anordnar barnkalas och födelsedagar, kickoffer och event för företag, möhippor och svensexor samt alla övriga tänkbara privata tillställningar och fester. Kontakta oss för mer information och offert.

Enskilda aktiviteter går att boka redan nu, ring oss eller gå in på vår bokningssida.

Vi fokuserar på bevarandet av naturupplevelsen, vildmarkskänslan. Hos oss får du känslan av att vara på landet och vi ger dig en naturskön dag.

Vi söker ständigt nya ideér för att utveckla vår park med fler aktiviteter och upplevelser och strävar efter att kunna erbjuda det mesta året om, så håll utkik framöver. Våra  spännande aktiviteter som Höghöjdsbanan och zipline samt kommande nya aktiviteter kan du läsa mer om under aktiviteter.

Varmt välkommen!


Vildmarkscafé

I vårt café med temat vildmark finns massvis av godsaker som passar alla. Här har vi alltifrån svensk glass, till nybakta bullar och färska smörgåsar. Redan i vårt café börjar upplevelserna av natur och vildmark. På väggarna finns information om parken och vilka olika aktiviteter som finns där.

För att undvika trängsel ser vi gärna att du reserverar bord, inom- eller utomhus, i vårt bokningssystem.